Emotionally unstable , give me a break

Nu var det 4 dagar sen vi såg Justin i Stockholm och jag är fortfarande inte över det. 
Jag ORKAR verkligen inte förklara hur jag mår för jag har fortfarande världens post concert depression och lyssnar jag på någon av Justins låtar är det stor chans att jag börjar gråta igen. 
Det var själklart en riktig upplevelse, bland det bästa jag varit med om i hela mitt liv och kommer verkligen aldrig glömma känslan av att vara där, gråta och skrika med texten och ta pauser för att jag nästan hyperventilerade och det är ju stor chans att svimma om man gör det. 
Får ta emot skit från alla håll och kanter mot folk som känner att dom måste dissa Justin men ska man snacka verklighet nu så la jag runt 3000 kronor på allt det här, biljett, resa upp och hem, merchandise och så. Jag gör det för jag älskar Justin och kommer alltid göra, jag skulle inte lägga 100 kronor på era patetiska liv för att jag uppriktigt hatar en del av er och när ni snackar skit om Justin så säger jag inget men i mitt huvud har jag redan dödat er 1000 gånger. Hata inte en person som inte gjort er något bara för att ni är avundsjuka på hans framgång, hans använda strumpor är mer värdefulla än allt du äger, tro inte att du är nåt. 
 
Oj en jävla massa indirects till folk som inte ens läser min blogg. Hahah, jag är fortfarande depp och tjurig så låt mig. Ta inte illa upp, behövde skriva av mig, nu ska jag fortsätta blogga som vanligt! 
Tack och heeeeej! 
bilder från bieber-news.tumblr.com, sofie's blogg och några egna. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0