2013 - DEL TVÅ

Från sommaren fram till nu, bästa sommarlovet jag haft. Fan vilken press 2014 har nu!
Började sommaren med att dra till Båstad! Jobbade som läktarvärd, såg min största kvinnliga idol inom tennisen; Serena Williams. Ytterst få nyktra nätter och träffade grymma människor tillsammans med Frida och Linda
 
Direkt från Båstad och vidare till Turkiet för familjesemester i två veckor. Bodde på ett enormt femstjärnigt hotell uppe på ett privat berg. All inclusive, käkade nog upp minst 5 extra kilo, tömde baren på mojitos, sex on the beach och blev praktiskt taget neger. Brännan var out of this world.Hade det som varmast 44 grader och natten jag kom hem till Sverige var det 4 grader... Kontraster?
 
Sköna och tjocka dagar med vännerna hemma, grillkvällar, jordgubbsfika, ut på sjön för att testa Stinas kunskaper inom att ro en liten båt.. Firade frida med den FETASTE tårtan, den räckte fan i en vecka
M A G A L U F !!!!! BÄSTA RESAN!!! Ut på the strip, bar-rundor, gratis drinkar, shottar, AVICII, snygga killar och grymma tjejer!! Lyckades få minst 4 nya bästa tjejkompisar hahah så jävla saknat ställe.
Skaffade en tatuering under foten,.... Den har slitits bort ganska mycket, nu är bara "in sweden" kvar typ
 
Började i gymnasiet! Ny klass, nya människor, vissa människor som jag verkligen älskar. Hatar pluggandet men äh fuck this, ska fan klara det :-)))
 
Min lilla boo hahah <3 Soulmate
 
Och så var det hemmafesterna med.... hahhaha. Skulle inte komma ihåg något om det inte vore för bilderna.
Detta måste vara den största fördelen med Vislanda, sköna hemmafester. 
 
Gick på konserter OCH VAR SÅ JÄVLA LYCKLIG!!! Justin som jag väntat på i fyra år, One direction igen, Robbie Williams i somras med Olly Murs som förband, Macklemore!!!! Fetttfettfettfetttttt älskar konserter!!
 
En sista bild, har så fina människor i mitt liv och ni gör allt så jävla grymt. 
TACK FÖR ETT GRYMT ÅR HÖRNI! 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0