Godis, musik och en bok

Kryper ner och läser min helt nya bok: The Fault In Our Stars av John Green. Becca tipsade om boken så jag köpte den. Idag har jag shoppat maaaaasssssviiiis. Himla otur för min Primark påse med nyköpta grejer för ca 38 pund (ca 400kr) blev snodd idag inne på River Island på Westfield, Stratford. Åååååhhh!!! Hade dels köpt en present till Linda som jag tror skulle vara perfekt och sen hittade jag den inte på det andra Primarket jag stack till senare.
Efter shopping i Westfield, shopping i Covent Garden och sen lite shopping på Oxford Street så mötte jag upp med mamma, Nathalie, Emil, Michaela, Linda, Emelie och Filippa för födelsedagsmiddag. Michaela blev äntligen 18 och alla är i London så vi passade på. Vi tänkte äta på Nandos men det var en timmes kö pga att vi var så många så vi stack till ett itlalienskt ställe istället, helt okej det med.
Det var trevligt iaf. Efter det skulle jag egentligen köpt The Perks of Being a Wallflower boken (såg filmen igår, HELT LIFE CHANGING BÄSTA FILMEN NÅNSIN TYP) så nu måste jag läsa den!! Waterstone's hade tyvär stängt innan jag hann dit.. Stannade till ett annat Primark på väg ner till tunnelbanan. Skulle mest köpa det som blev stulet som låg på £38, rykte däremot på £114 (ca 1140kr) när jag väl var klar.... How.
Anyway, ska sätta igång och läsa min bok nu och lyssna på 1D. IMON SMÄLLER DET, ONE DIRECTION TAKE ME HOME TOUR WOOHHHOOOO!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0