Silver Linings

Jag är well aware of att jag inte bloggat på ett tag, har kännt mig av olika anledningar ganska så deprimerad på sistone så har inte riktigt brytt mig om.. någon haha. Ena sekunden glad andra sekunden ledsen tredje sekunden vill jag slita av huvudet på någon. Stannar hemma vid tumblr och twitter, obsessing over people (one direction hah.) och sådär. Vill inte uttråka er med sånt här så vi går vidare till nåt roligt istället! 

Åkte in till stan med nathalie idag och såg Jennifer Lawrence's nya film, Silver Linings playbook. Jag är kär i Jen och hon är den absolut coolaste bruden som finns! Filmen blev otroligt bra på grund av henne, hon förtjänade verkligen Oscar'n hon fick. Handlingen i sig var väl lite småjobbig ibland (jag har ploblem med folk som har nåt psykiskt problem, they bug me.) annars, väldigt bra! 

Skolan var helt ok, satt mest vid mobilen under hela projektet, Tumblr typ hela svenskan och engelskan och så fikade vi med så det var ju trevligt :D 

Nu ska jag ta min Ben & Jerry och peppa lite franska plugg, har inte pluggat överhuvudtaget och har prov imorgon.. Ouch. Wish me luck, bye! 

Hade på mig favorittröjan från Topshop idag, uppsatt hår + öronhängen från River Island. 

Fresh! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0