Volleybollturnering

Gissa vilka som vann årets volleybollturnering på skolan? Along with innebandyturneringen, fotbollsturneringen och även volleybollturnering i Moheda i början av 9an. You know it, 9a.
Det var riktigt kul, älskar ju volleyboll så det var kul att krossa lite sjuor osv ;) 
Vi vann då alla matcher, när vi vunnit alla "vanliga" matcher så sa några att vi inte skulle spela semi på ett tag i alla fall så jag och Stina drog ner och åt. Vi har pannkakor kanske 2 gånger på en hel termin och fredag var en sån dag,  vi var jätte glada för holla pannkakor är livet. Precis när jag satt mig ner och ska börja äta får vi sms om att semifinalen ska spelas, stressar sönder och senare får vi ett till sms "vi ligger 6-1" typ. Då var det ingen tvekan, resten slängdes sen fick jag springa upp till idrottshallen, lagom sen till matchen. 
Men vi vann den! Och även finalen som var väldigt enkel. Bäst av 5 set körde man och våra 3 set som behövdes för att vinna kom rätt snabbt. 
Anyway, riktigt rolig dag och det var kul att hålla på och klä ut sig. Det är tradition på skolan, volleybollturnering med utklädnad. Bästa utklädnad vinner 500 typ. Vi körde på rock, 9b på "ombytta könsroller" (killar är tjejer,
tjejer är killar) och dom vann! Väldigt välförtjänat, så jävla cool klass!
 
 
 
Var officiell tatuerare under hela dagen till alla. Tycker att det är så himla kul, min hemliga dröm är att vara tatuerare men det är inte riktigt aktuellt haha. Blev nöjd med Sagas, den i mitten med ros + vingar! 
Världens bästa och härligaste människor, FAN VAD BRA VI ÄR 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0