pizzamys

Träffade gamla klassen idag och käkade pizza och lite så för pengarna vi hade över i klasskassan. 
Hur mysigt som helst, vi är ju verkligen som en liten familj. Vi träffas inte så mycket ihop längre men det är samma sak när vi väl träffas, tjejerna snackar lite skit och så, killarna kör igång och tjabbar vilken spelkonsol som är bäst, pinsamma bilder på varandra visas och alla retar alla. 
Så skönt att vara tillbaka till internskämten, smeknamn och minnen. Märks det mycket att jag trivdes med mina homies eller? Det var mycket mindre bullshit, fördomar och skitsnack bland oss. Är fortfarande osäker på vilka man tycker om och trivs med i nya klassen och man pratar inte om samma saker längre. Jag har trust issues okej. 
All in all - grym kväll som jag hoppas på kommer hända fler gånger! 
jävla mongos är vad vi är
 

quality time

Hur dumt är det inte att jag känt mig hopplös ikväll för att jag inte festade? Väldigt måste jag säga.
Mamma kom hem efter att ha varit i Toronto och i London en vecka med mer information om hennes flytt.
I december månad är det än så länge ganska spikat att hon flyttar till London! 
Overkligt och läskigt, något jag vill men samtidigt är rädd för. Spenderade i alla fall kvällen med mamma, linda och nathalie och var helt okej med det! 
Har alltså några veckor kvar med mamma, hon jobbar fortfarande på att hitta lägenhet där vilket inte är det lättaste.
Hennes jobb erbjuder lägenheter att bo i i tre månader medan man letar efter ett eget ställe så hon försöker bara komma iväg i god tid till att fixa iordning allt innan julafton. Planen är att fira jul i London i år vilket jag inte tackar nej till?????
Anyway; hoppas alla haft en skön lördag! 
hah that vinkel though.... mi madre  ❤
 

dödsdömd

Känner mig så jävla körd, somnade halv 3 inatt för jag höll på med ett skolarbete (som han inte var särskillt sträng med att få in i tid nu när jag väl kämpade????), vaknade halv sju och har varit i skolan sen 8.
På råga till det så stressar jag som fan för att byggarna lägger om golvet i kök och hall så michaela har inte åkt in till stan för att hämta bilen i tid för att köra oss till tennisen. Tennisen börjar klockan 4 och jag slutar jobba klockan 9 ikväll. Egentligen ska jag bara jobba 6-9 men nu är ena tränaren iväg och jag får ta över hennes bana och timmar.
VILL INTE JAG VILL HEM OCH SOVA DETTA ÄR EN SÅ JÄVLA USEL DAG
 
 
*rant over* 

live

Har försökt skriva detta inlägget i över 2 veckor men det har aldrig riktigt blivit av. Macklemore alltså...
Upplevelsen var över förväntan, helt klart bland det bästa jag någonsin upplevt. 
Vi var där vid 2 tiden och började köa, hade inte särskillt mycket grejer med oss eftersom jag visste att vi inte skulle hinna gå till garderoben direkt. Extreeeeeemt kallt var det! Runt 5 tiden fick vi som köat längst lite besök av Wanz som är han som sjunger ihop med Macklemore i Thrift Shop. Han stod i princip en meter ifrån mig och pratade med oss alla och drog även några av sina egna låtar för oss. Sjukt bra! 
Väl inne på konserten var vi så enormt nära, det var fortfarande två timmar kvar till konsertstarten och vi stod och trängdes vid front row. Literally bara en tjej framför mig, som var mindre dessutom så utsikten var perfekt.
Hyperventilerade när han kom upp på scen, hade såna otroliga eufori-upplevelser. Har aldrig känt mig så lycklig i en trång folkmassa som då. Man såg bara Macklemore och hörde bara musiken. Han är nästan bättre live, sån energi och underbar mellan sångerna. 
Saknar händelsen och det betydde nåt otroligt att jag fick se han. FAN VAD GRYMT 
sister time
Wanz! 
And We Danced - så jävla ös
Ryan Lewis! 
 

M A C K L E M O R E

NI ANAR INTE HUR SVÅRT DET ÄR FÖR MIG ATT INTE SKRIVA HELA DET HÄR INLÄGGET I CAPS LOCK...
Jag är så jävla taggad på imorgon, jag fattar fortfarande inte att detta är verklighet!
Vi åker imorgon för att köa väldigt tidigt, förhoppningsvis, OCH DET ÄR SJUUUUUKT
Älskar Macklemore, en av de få rap artisterna som inte rappar konstant om "fuck bitches, get money, smoke weed n shit". Hans texter och hans röster, hur musiken är komponerad.. Älskar det. 
Han la upp den här videon för bara någon timme sen och jag blev omöjligt ännu mer taggad. 
24 timmar kvar, weyhey!!
 

damnit nigga privacy please

Göra läxor när någon i familjen kommer in och stör var femte minut:
c'est impossible
fattar ju inget heller, tack paul för du tvingar mig läsa tysk historia 
 

RSS 2.0