Rekordlång bloggpaus?

Officiellt över två månaders bloggpaus, måste vara något slags rekord. Förvånad över att några stackars satar fortfarande går in varje dag och kollar min blogg, men trevligt i alla fall.
Passar på att blogga eftersom jag ändå inte har nååågot att göra, sitter mobbad helt ensam i huset, har kollat på Supernatural, sjungit halsen av mig, kollat in fotbollsmatchen, sjungit ännu mer, gosat med min katt, kommit på en dans, kollat på US Open, kollat in colleges i USA för why the fuck not, ätit i mängder, stalkat kändisar på twitter och suttit vid tumblr osv. Har ett så mobbat social life det är pinsamt, är jätte rastlös, vill festa, träffa folk och ha roligt men neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej. Alla är upptagna, är tråkiga eller har utegångsförbud. 
Tänker alltid "vad är det för mening och blogga för, det händer inget spännande i mitt liv" sen när det väl händer nåt skyller jag på hur himla upptagen jag är och skiter i blogga i alla fall. 
Hade det allmänt stressigt under hela skolåret förra året så det behövdes väl paus från i princip allt under lovet.
Men jag ska börja blogga smått igen, inte det vanliga "detta var min dag", men lite när jag behöver och känner för det. 
Det har hänt en hel del i sommar som jag velat dela med mig om, men eftersom jag inte har en egen data (lånar michaelas lite då och då) så har jag inte kunnat hålla på med bilder osv. Får min nya skoldator nästa vecka i alla fall. Kommer försöka fixa med bilder och sammanfattningar och sånt småtöntigt jag gillar när jag väl fått ordning på datan. 
 
Anyway, detta var ju något! Hörsssssss
aaaaaaw min kärlek, älskar dig lilla gumman ♡♡♡♡♡♡
 

Kommentarer
Postat av: Rebecca Eidehall Willhammar

blogga om mig

2013-09-07 @ 07:09:10
URL: http://rebeccausa.webblogg.se/
Postat av: iiiidaa

FINALLY! Jag är en av de stackars satarna som tittat in då och då, har tänkt skälla ut dig flera gr men glömt varje gång, hehe...

Svar: hihih söte ida!
daniella

2013-09-16 @ 22:40:11
URL: http://fames.se/idabjornfot

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0