2013 - DEL TVÅ

Från sommaren fram till nu, bästa sommarlovet jag haft. Fan vilken press 2014 har nu!
Började sommaren med att dra till Båstad! Jobbade som läktarvärd, såg min största kvinnliga idol inom tennisen; Serena Williams. Ytterst få nyktra nätter och träffade grymma människor tillsammans med Frida och Linda
 
Direkt från Båstad och vidare till Turkiet för familjesemester i två veckor. Bodde på ett enormt femstjärnigt hotell uppe på ett privat berg. All inclusive, käkade nog upp minst 5 extra kilo, tömde baren på mojitos, sex on the beach och blev praktiskt taget neger. Brännan var out of this world.Hade det som varmast 44 grader och natten jag kom hem till Sverige var det 4 grader... Kontraster?
 
Sköna och tjocka dagar med vännerna hemma, grillkvällar, jordgubbsfika, ut på sjön för att testa Stinas kunskaper inom att ro en liten båt.. Firade frida med den FETASTE tårtan, den räckte fan i en vecka
M A G A L U F !!!!! BÄSTA RESAN!!! Ut på the strip, bar-rundor, gratis drinkar, shottar, AVICII, snygga killar och grymma tjejer!! Lyckades få minst 4 nya bästa tjejkompisar hahah så jävla saknat ställe.
Skaffade en tatuering under foten,.... Den har slitits bort ganska mycket, nu är bara "in sweden" kvar typ
 
Började i gymnasiet! Ny klass, nya människor, vissa människor som jag verkligen älskar. Hatar pluggandet men äh fuck this, ska fan klara det :-)))
 
Min lilla boo hahah <3 Soulmate
 
Och så var det hemmafesterna med.... hahhaha. Skulle inte komma ihåg något om det inte vore för bilderna.
Detta måste vara den största fördelen med Vislanda, sköna hemmafester. 
 
Gick på konserter OCH VAR SÅ JÄVLA LYCKLIG!!! Justin som jag väntat på i fyra år, One direction igen, Robbie Williams i somras med Olly Murs som förband, Macklemore!!!! Fetttfettfettfetttttt älskar konserter!!
 
En sista bild, har så fina människor i mitt liv och ni gör allt så jävla grymt. 
TACK FÖR ETT GRYMT ÅR HÖRNI! 
 
 

2013 - DEL ETT

2013 måste nog ha varit mitt år. Nu har jag suttit i timmar och kollat igenom bilder från 2013, gjort mappar, collage och bara; FAN VAD BRA ÅR!! London, Idre, Båstad, Magaluf, Turkiet, grymma människor och bara allmänt bra dagar. Människorna jag träffat, lärt känna, blivit bästa vän med är otroliga, dom har "where have you been all my life" effekten. Låt bilderna tala för sig själva
Började året med att åka massa skidor med bl.a Stina. Mysiga dagar och lite uppvärmning inför idre!
 
Klassresa i Idre, gick bra som fan! Var nervös i röda backar innan jag åkte till Idre men det slutade med att vi nästan bara körde i svarta backar. Saknar stället, långa och bra backar, grymt väder och underbara människor.
 
Åkte till London med Becca och Mirre! Första gången jag var med Mirre och älskade henne direkt. my booo! Såg One direction för första gången, såg fett med kändisar utanför Brit Awards som hölls i arenan precis vid vår lägenhet. Warner Bros studio tours..... bästa någonsin. SAKNAR DEEEET, DREAM COME TRUE
 
Gick sista terminen i nian, och hade det riktigt bra sista stunden tillsammans med klassen. Vann turneringar så det skrällde om att hehhuuhe
 
Träffade De Vet Du, twice hahah stalker 
 
Hängde en massa med min fina vän innan hon flyttade till USA för ett år
 
Random höjdpunkter, övningskörde och körde till Donkens drive in, skaffade en kattunge!!!! Gick TGU 1 kursen och är därmed utbildad tennistränare woho och hängde lite i Stockholm! 
 
Best of bros 
 
slutade nian wwaaäh
 
 
 

Jullov

Äntligen jullov, fan vad efterlängtat! Skolavslutningen var inget speciellt, musik och sånt där sen skulle vi upp till skolan och samlas med klassen. Ganska meningslöst men vi fick sticka vid 11 tiden i alla fall. Ner till donken med Mirre för lite frukost sen träffade vi Stina och Saga. Köpte två delar av alla julklappar jag måste fixa, glömde de mesta av mina pengar hemma och sen hittade jag inget speciellt ändå. 
Ta och vilar en stund och om en timme så ska vi in till Växjö för en konstutsällning som någon pappa kände höll i.
Intressant! Bilderna skulle tydligen vara ganska otroliga så det blir säkert spännande.
Vet inte så mycket mer inför helgen men ska passa på att CHILLA SOM FAAAAN
lyckades med en fiskbensfläta, wow me such an artist

när allt går åt helvete, gå till en pizzeria (♥‿♥)

Det är fan inte lätt att blogga egentligen. Kommer ihåg förr när jag skrev liksom minst ett inlägg om dagen, 
om vad egentligen?? Vad kunde möjligtvis vara så intressant att jag kunde skriva det varje dag?? 
Well well. Sen höstlovet då jag bloggade sist har det minst sagt gott upp och ner i hela mitt liv. 
Familj, flytter, skolan, kompisar och massa saker. Man kan säga att jag har tyvärr haft mer dåliga än bra dagar men det är något jag börjar komma över tack vare mina grymma kompisar och en och annan liter vodka då och då. 
Jag är så obekväm med att dra ut mina känslor på bloggen, twitter, facebook och allt annat. Har vetat i hela mitt liv att mår man dåligt har jag gott om människor som muntrar upp en så ni är ta mig fan guld värda! 
 
Annars då? Under den här tiden har jag mest varit med kompisar, kollat på serier, låtsats plugga, förstört min lever stegvis varje helg, gosat med mina katter och varit sjuk ganska länge. Vet inte hur många jag smittat by now. 
Anyway, ska försöka skrapa ihop en önskelista nu, bara 8 dagar kvar till jul??¿??¿?¿¿?
 
mm wow, yours truly försöker så hårt, sen ba "nä men om man inte ska va så stel"
never-ending story of my life att försöka va en person som kan ta ful-söta bilder sen ba nä "ger upp" 
 
 

RSS 2.0