Sommarlov var det ja

Händer typ iiiinnngggeeetttt i mitt liv at the moment. Depp för det är så enormt dåligt väder hemma här och jag vill bara vara i London och kolla på Wimbledon för jag är så jÄVLA TENNISSUGEN

Längtar som fan till Båstad och hoppas jag även kan åka dit under herrveckan nån dag!

Jo men förövrigt så har TEEN WOLF tagit över mitt liv helt och hållet. Eftersom mitt eget love life går åt helvete och får ungefär lika mycket uppmärksamhet som den första brödskivan i en limpa som man liksom alltid hoppar över för att få skivorna itan sån kant you know, så fuck it, might as well gå och bli kär i några skådespelare 10 och 6 år äldre än mig, varför inte.
Tyler Posey, Dylan O'Brien, Tyler Hoechlin och Colton Haynes ni är mycket välkomna i min säng okej.

Kollade klart på säsong ett i morse och ja, drog igenom hela säsong två idag. People call it no lifer, I call it pure talent.
Jag är rätt grym ibland ya kno.
Så det var lite uppdatering vad som händer i mitt liv just nu! Sitter hemma mobbad och drar igenom tv-serier weyhey.

da king ye 

come to maaamaaaa , damn alltså.. 

hahah så jävla singel kan någon typ älska mig, jag kan göra frukost till er,

ni ska se mina häll-upp-flingor-skills , sick stuff mate


3 förjävla bra år

HERREGUD jag har slutat nian, lämnat skolan, lärarna, eleverna och klasskompisarna jag haft i flera år.
Det känns verkligen hur konstigt som helst, sommarlovet har liksom dragit igång men jag har inte alls fått nån bra sommarlovskänsla. Det regnar 24/7 och jag saknar alla jättemycket redan, trots att jag kommer träffa dom igen.
Fick frågan av en person "gillar du din klass? kommer du sakna dom?" och när jag sa Ja blev han förvånad för han trodde inte vi var särskillt nära varandra i vår klass men där hade han otroligt fel.
Vi är olika men ändå lika och vi älskar varandra. Man går igenom mycket tillsammans på tre år och vi har knytits ann på ett bra sätt som gör att man verkligen känner sig som en familj.
Det finns personer jag fortfarande komma träffa ofta och hålla bra kontakt med men det finns ju även dom jag sällan kommer träffa, prata mindre och mindre med och jag älskar ju fortfarande alla dom så det känns ju tråkigt.
Vi har haft det riktigt kul tillsammans, 9A, FAN VAD VI ÄR BRA
 
klippte ihop en video med massa minnen, 7an framåt. Får tårar i ögonen för jag är en riktig jävla faggot när det gäller sånt här, saknar er alla så så mycket ju!

FREE

Ni anar inte hur glad jag är, klockan är över 2 på natten och jag lämnade nyss in det allra sista arbetet jag hade kvar inför betygsättningen som är sista dagen nu på söndag. 
En 14-sidig lång uppsats om De tre ravinernas damm var det sista som verkligen höll på att suga livet ur mig ett tag. 14 sidor, 3148 ord och 20284 tecken. 
If you don't think I'm fucking awesome then get the fuck out my face you fucking liar because I am. 
 
Hade tänkt mig att den skulle bli 6-7 sidor max men med bilder, styckeindelningar, sidindelningar så blev det 14 tillslut. Nu de sista veckorna så finns det ju vissa lärare som vill plåga oss så mycket som möjligt innan vi går ut skolan här, men nu är skiten över! 
Har officiellt haft min sista SO-lektion med Göran (som jag dock kommer sakna, Göran är kung), sista musik-lektionen som jag hatar av hela min röv, i'd say my heart but my ass is bigger
Och i nästan alla andra ämnen har lärarna redan satt slutbetyget på så det finns ju inget att göra där längre.
Hallelujah nu ska jag ha några lugna dagar framför mig, bara en massa mys med klassen och kompisar innan vi splittras efter 3, vissa 9 år tillsammans med! 
 
Men nu lite sömn, ska ju up om 5 timmar för orientering, haha vi lär ju gå vilse i skogen men whatevs.
 

cp trött med utsmetat smink och min geek tröja som jag bara slängde över mitt skjortlinne (`?) när jag frös innan

 


RSS 2.0