Jobbar i solen

Akvarell målning i full gång, sista bilden om man inte räknar med håret på blyertsen som är klar! Allt ska göras klart idag så visar resultatet senare.
Varmare ute än inne just nu, sååå skönt! Hörs senare y'all :)


Slutuppgift bild

1 av 3 bilder helt klara inför mitt slutarbete i bild. 
Det är ett Andy Warhol inspirerat arbete men istället för Marilyn Monroe bilder i olika färger gör jag självporträtt i fyra olka stilar; foto, blyerts, akvarell och en som jag gör i GIMP. 
GIMP bilden blev jag nyss klar med, har tagit rätt lång tid. Blyertsen är jag klar med förutom håret, det tar så lång tid att göra hahaha. Men den här bilden blev jag nöjd med! 
Orkar inte skriva mer nu, hörs! 
 
GIMP bilden
orginalbilden
 

Torktumlaren till min tvättmaskin

Stina och jag skaffade matchande vänskapstatueringar idag! Med lite google translate, liquid eyeliner och min otroligt konstnärliga (ironi chilla) sida så fick vi "tvättmaskin" och "torktumlare" på underarmana. Älskae faktiskt dom, skulle kunna tänka mig en kina teckens tatuering om det inte var så brutaaaaaalt oorginellt och mainstream, fuck alltså jag skulle vilja ha en "tvättmaskin" tatuering! Jag är jätte nöjd hah! Ska köpa vattentät eyeliner och måla tatueringar på mig tills jag är 18 och kan göra permanenta tatts över hela kroppen mohaha.


Fika i solen!

Jag och Stina skulle egentligen plugga lite inför matte nationella imorgon, på nåt sätt hamnade vi i solen på en filt med en jävla massa fika och Vänner-marathon. Chilliiiin. Anyway vi hörs!


Utefrukost!

Sitter ute i solen med ännu ett Vänner avsnitt, mackor och en stor kopp te. Min helg har i princip bestått av att chilla så varför sluta nu? Var uppe till 7 och kollade på Vänner igår haha, kunde inte somna igår sen bara för det hade blivit för ljust och jag hade hunnit blivit hungrig igen..

Oh great nu spillde jag mitt te för att koppen är så jävla stor , ååh sopa.
TTYL


accurate

Hemmakväll i min ensamhet med mina Vänner-avsnitt. Behövde lite rolig omväxling till allt Supernatural, Sherlock, Prison Break och sånt, people dying all the time niggas get tired of that you know. Inga planer eller nåt idag, everyone hates me oh.
Avsnittet stämmer ju aningens på ikväll.
see ya fuckerssss


gettin' my nigger on

Otroligt varm och härlig dag! Strålande sol, knappt ett moln på himlen och nästan vindstilla. Passade på att sola gratis som omväxling. Keps, hörlurar, Sherlock och ett jävla massa snapchattande med frida och sofie. Skolan och jobbet var rätt chill idag, känner mig så otroligt slutkörd hela tiden däremot så ikväll blir det bara att chilla vidare till mina Sherlock avsnitt.
TTYL


at least i tried

Jag tror jag har historia prov imorgon, sen blev jag påmind att lämna in en fysik uppgift som skulle vara inne i Mars men den har jag inte ens börjat med. Tanken var att jag skulle plugga men well oh well, kom ingenstans så lite senare så bestämde jag mig för att fortsätta kolla på Sherlock som jag och Becca började kolla på i tisdags. Tog en paus från allt annat och övningskörde med pappa till alvesta och solade lite. Det är rätt utmattande att klaga på sina läxor och stirra på dom i några timmar.
En avslappnande tupplur i solariet sen en långdusch efter det, chill..
Nu blir det ett stort glas mjölk och mer Sherlock! G'night


RSS 2.0