C'est fini

Blev klar med porträttet idag, har varit upptagen med att låtsas göra läxor så det tog väl lite längre tid än jag tänkt. 
Använde mig mest av HB penna, 4B och 6B till skuggning, stiftpenna till detaljer och håret för alla mina pennvässare är borta så det var den enda pennan som var skarp nog. K den, det var allt, hörs! 


end

inspiration

Älskar när jag väl får inspiration till att teckna. Suttit och kladdat i min gamla skrivbok på lektionerna dom första veckorna med bläck men det är så mycket roligare med blyerts och kunna öva på skuggningar osv.Är lite osäker på hur den här teckningen kommer sluta, är lite tråkigt att göra likadana ansikten hela tiden så ska verkligen försöka tänka på hur man kan göra något annorlunda. Har fortfarande min gamla One Direction teckningen i mitt block (kommer ni ihåg den?) som jag ständigt är sugen på att göra klar men det är jäääävlar svårt.. Anisktsformerna och håret är perfect men ansiktsdrag är svårt. Eyes in particular. Menmen, nån gång! Tidig natt, upp klockan 6 imorgon för skola. Hallelujah. Idrott på morgonen så hoppas mitt bästa på att få spela tennis istället för friidrott som är det förjävligaste. Godnatt!

Första volleybollträningen!

JESUS va skönt att spela volleyboll igen, saknat det jättemycket! Otränad som en jävla ko men roligt, träningsvärken lär väl sitta i en månad framåt. Måste börja träna mer men orkar ju aldrig haha, försöker hitta motivationen annars dör jag innan jag fyllt 40 typ.
Skönt nu i alla fall. Med nyrakade ben, nydushad och nybäddad säng; då jävlar lever man! (hahahah fan vad mobbad jag är)
Buenas noches 💋


Rekordlång bloggpaus?

Officiellt över två månaders bloggpaus, måste vara något slags rekord. Förvånad över att några stackars satar fortfarande går in varje dag och kollar min blogg, men trevligt i alla fall.
Passar på att blogga eftersom jag ändå inte har nååågot att göra, sitter mobbad helt ensam i huset, har kollat på Supernatural, sjungit halsen av mig, kollat in fotbollsmatchen, sjungit ännu mer, gosat med min katt, kommit på en dans, kollat på US Open, kollat in colleges i USA för why the fuck not, ätit i mängder, stalkat kändisar på twitter och suttit vid tumblr osv. Har ett så mobbat social life det är pinsamt, är jätte rastlös, vill festa, träffa folk och ha roligt men neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej. Alla är upptagna, är tråkiga eller har utegångsförbud. 
Tänker alltid "vad är det för mening och blogga för, det händer inget spännande i mitt liv" sen när det väl händer nåt skyller jag på hur himla upptagen jag är och skiter i blogga i alla fall. 
Hade det allmänt stressigt under hela skolåret förra året så det behövdes väl paus från i princip allt under lovet.
Men jag ska börja blogga smått igen, inte det vanliga "detta var min dag", men lite när jag behöver och känner för det. 
Det har hänt en hel del i sommar som jag velat dela med mig om, men eftersom jag inte har en egen data (lånar michaelas lite då och då) så har jag inte kunnat hålla på med bilder osv. Får min nya skoldator nästa vecka i alla fall. Kommer försöka fixa med bilder och sammanfattningar och sånt småtöntigt jag gillar när jag väl fått ordning på datan. 
 
Anyway, detta var ju något! Hörsssssss
aaaaaaw min kärlek, älskar dig lilla gumman ♡♡♡♡♡♡
 

RSS 2.0